[7.91] Framerate defaults to 30fps on loading

For PC (Windows) specific help with technical issues running the game.
Post Reply
Fluke
Original backer
Original backer
Posts: 180
Joined: Mon Jul 15, 2013 10:21 am
Location: UK

Fri Jan 18, 2019 10:59 am

I downloaded the new update and started a new game, graphical settings at max with it set to 60fps and vsync enabled. Everything seemed fine.

However, if I now reload the game and continue, the framerate is capped at 30fps. If I go in to the graphical settings and then come back out of them (without even altering any options), the framerate is restored to 60fps. This happens now each time I reload the game.
cosmogonies
'Ghost of a Tale' Programming
'Ghost of a Tale' Programming
Posts: 304
Joined: Sat Oct 26, 2013 8:27 am

Tue Jan 22, 2019 5:41 am

Hi and happy to see you there again Fluke !

Very strange glitch, the options are apply on the fly, we will look at that, thank you for the report !
Fluke
Original backer
Original backer
Posts: 180
Joined: Mon Jul 15, 2013 10:21 am
Location: UK

Tue Jan 22, 2019 7:28 am

Hey :)

Yeah, I still lurk around, lol, mainly with the occasional post on the Steam forums when someone has got stuck!

I have a genuine soft spot for GoaT, and it's great to see it is still getting updates/new things added in.
alcomoug
Posts: 19
Joined: Sun Jun 09, 2019 5:38 am
Location: United States
Contact:

Thu Jul 18, 2019 6:34 pm

Hello

I have the an loading problem. Code 1006, has anyone an idea how i can fix it or its an game problem.

<a href="http://www.cialisongen.com/">http://www ... en.com/</a>
Post Reply